+32(0)486 84 81 16 reservation@e-biketrip.be

THEMATISCHE ELEKTRISCHE FIETSTOCHTEN IN WALLONIË

U TRAPT, WIJ ZORGEN VOOR ALLES!

COVID-informatie

Alles wat u nodig hebt voor een vrije fietstrip

E-Bike Trip is DE “kant-en-klare” oplossing voor een “natuurlijke” fietsvakantie in Wallonië. Op het menu, de ontdekking van de mooiste wandelingen van de streek. Met onze elektrische fietsen of uw eigen fiets, aan u de keuze!

Elektrische fietstochten ?

E-Bike Trip biedt u een stimulerende en stressvrije vakantie! Over heuvels hoef u zich geen zorgen te maken als u op uw E-bike rijdt! U moet niet sportief zijn om Wallonië te ontdekken. Al onze tochten omvatten een veelheid aan tochten voor fietsers: route langs het jaagpad, oude spoorlijnen omgebouwd tot RAVeL en tochten om de mooiste panorama’s van Wallonië te veroveren. Dankzij de elektrische fiets, blijft fietsen natuurlijk een sport,  maar wel toegankelijk voor iedereen.

Op uw comfortabele elektrische fiets, uitgerust met een accu die u een autonomie van meer dan 100 km geeft, U zult genieten van de reis per fiets! U wordt geleid door een GPS.

Alle fietstochten zijn door ons goedgekeurd. De accommodatie, restaurants en diensten die wij aanbieden zijn niet zomaar willekeurig gekozen.

Wij bieden u een 7/7 assistentie aan op elk van onze tochten. Onze kantoren zijn beschikbaar van 9.30 tot 18.30 uur voor alle niet-dringende verzoeken. Wij hebben ook een noodnummer dat te allen tijde kan worden bereikt in geval van nood.

E-Bike Trip, fietsvakanties voor iedereen!

Thematische fietstochten

Ontdek de verschillende fietstochten en vind er één die bij u past

Over ons

Ontmoet Pascaline, oprichter van het E-Bike Trip project.

Onze diensten

Wij bieden een breed gamma van diensten aan als u reservatie maakt.

Formules en tarieven

Wij maken uw reis volledig persoonlijk.

Kant en klare fietsvakantie voor een reis in alle vrijheid

Dit is een samenvatting van onze filosofie en de fietstochten die wij aanbieden. Wij zoeken voor u de mooiste bestemmingen uit, geschikt om te fietsen. Op elke trip zorgen we voor :

 

 

 • Een nauwkeurig uitgestippelde reisweg, zo ver mogelijk van auto’s en met toegankelijke trajecten. We laten u vooruit gaan en bezoeken in uw eigen snelheid.
 • Oefen de weg van begin tot eind om zeker te zijn van de
  mogelijkheden
 • Verzamel alle mogelijke toeristische en culturele informatie, die u in staat stelt de streek ten volle te ontdekken.
 • Het vinden en informeren over charmante en kwaliteitsvolle accommodaties in overeenstemming met de fietstocht.
 • Voorbereiden en aanbieden van kwaliteitsuitrusting voor iedereen (elektrisch ondersteunde fietsen, kinderkarretjes, enz.)
 • Vind lokale professionele partners als we er niet kunnen zijn.

Over ons

Pascaline Demoulin

Gepassioneerd door fietsen en het ontdekken van nieuwe dingen, ontstond bij Pascaline het idee om haar kennis van de mooiste streken van Wallonië met anderen te delen.

Zo werd E-Bike Trip geboren, een langetermijnproject.

Alle tochten worden op voorhand getest door Pascaline, zij heeft dus al duizenden fietskilometers palmares!

100% elektrisch

Wij stellen u elektrische fietsen ter beschikking, zodat uw ontdekkingen van de mooiste hoekjes van Wallonië voor iedereen toegankelijk zijn.

In verband met de gezondheidsvoorzorgen in verband met COVID moet u bij het begin van uw verblijf hiermee zijn uitgerust,

 • een voldoende hoeveelheid maskers (minstens 2 per dag). Het dragen van een masker zal verplicht zijn tijdens het vervoer, in sommige accommodaties, op drukke plaatsen, enz.
 • zakken met rits voor maskers en andere gebruikte papieren
 • van hydro-alcoholische gel
 • een thermometer om uw koorts te controleren als de symptomen zich tijdens uw verblijf voordoen
 • een pen (soms nodig om een charter in te vullen en te ondertekenen in sommige accommodaties).
 • De mensen die u zullen ontvangen (hoteliers, vluchthuisbewakers, restauranthouders, vervoerders, lokale teams…) staan garant voor het goede verloop van het verblijf en zullen u vragen bepaalde hygiënische voorschriften toe te passen.

Uit respect voor hen en voor andere mensen die van dezelfde plaatsen gebruik maken, vragen wij u zich ertoe te verbinden de instructies die u zullen worden gegeven, na te leven.

Wees gerustgesteld en optimistisch! Reizen met de fiets is een middel dat u in staat stelt heerlijke momenten te beleven waarbij het dragen van een masker niet verplicht is!

LET OP: Tijdelijke sluiting van de Trappistenweg. Als gevolg van de gezondheidsmaatregelen die de Belgische regering heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden voor personen die hun hoofdverblijfplaats in België hebben. Dank u voor uw begrip. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren!

 

Facebook
Facebook
Instagram