Route Dinantaise

Profondeville-Dinant

Dinant, dat vaak een van de mooiste steden van Europa wordt genoemd, betovert met zijn ongelofelijke fotowaardigheden. 

 

Profondeville – Dinant

Dochter van de Maas…

Dinant, de “Dochter van de Maas”, dankt zijn bijnaam aan zijn bijzondere ligging tussen de rotswanden en de rivier. De stad ligt letterlijk ingebed tussen de Maas en de rotsen, wat haar zijn charme geeft. De stad van Adolphe Sax, de beroemde uitvinder van de saxofoon, Dinant is een echte postkaart!

E-Bike Trip biedt u de mogelijkheid om de verborgen schatten van de regio te ontdekken in het tempo van de natuur!  De Tuinen van Annevoie, de enige watertuinen in België en één van de mooiste van Europa, het Kasteel van Bioul en zijn wijngaard, de Citadel van Dinant en zijn kabelbaan of een boottocht op de Maas!

U wandelt door weiden, bosjes en langs steile valleien om zachtjes aan te komen in Dinant, met uw aandacht onvermijdelijk gericht op de Citadel en de bolvormige klokkentoren van de Collegiale kerk. U zult genieten van de mystieke sfeer van deze prachtige plaats!

Profiteer van uw bezoek om te wandelen langs de Croisette en de specialiteiten te proeven , zoals de Couque de Dinant, de Flamiche Dinantaise of een Caracole, een bier dat op de ouderwetse manier wordt gebrouwen, in vaten die boven een houtvuur worden verwarmd! Na deze ontspanning vervolgt u uw route langs het jaagpad, terwijl u de Maasvallei bewondert.

 Terug naar Profondeville

Circuit: +- 50 kms

Tarief

70€ per persoon

Mogelijke Datums

Vertrek elke dag mogelijk van 01 maart tot 30 november 2023.

Afspraak

Vertrek van Profondeville

Vertrek gegarandeerd vanaf (pers.) : 2

Facebook
Facebook
Instagram
0
VOTRE PANIER
  • No products in the cart.