Bedrijven

Een menselijk avontuur in het hart van de natuur.

Route de Han-sur-Lesse

 

Deze gezellige tocht brengt u naar Han-sur-Lesse, bekend om zijn wildpark en grotten, Lessive en zijn schotelantennes, Lavaux-Sainte-Anne en zijn kasteel, en Éprave, waar de Brasserie de la Lesse is gevestigd, voor een proeverij op het terras of een rondleiding!

In samenwerking met

Houyet – Han-sur-Lesse

Deze gezellige tocht die begint bij het Domaine de Han-sur-Lesse, bekend om zijn wildpark en grotten, voert u langs landweggetjes naar Lessive en zijn satellietschotels, naar Lavaux-Sainte-Anne en zijn kasteel, en tenslotte naar Éprave waar de Brasserie de la Lesse is gevestigd voor een proeverij op het terras of een rondleiding!

Prachtige landschappen zijn te ontdekken langs de kronkelende paden die door de Lesse en de Lhomme worden begrensd. In het bijzonder volgt u een deel van de RAVeL “-Houyet – Rochefort”. Uw leidraad voor deze wandeling is de “Lesse”, een kronkelende rivier die in meerdere opzichten een opmerkelijke vallei heeft uitgesleten.

Een menselijk avontuur in het hart van de natuur. Een gegarandeerde favoriet voor een leuke activiteit die voor iedereen toegankelijk is.

 

Praktische informatie:

Min. 10 personen per groep

Reisduur: +- 3u afhankelijk van uw tempo (1/2 dag)

Afstand: +/- 30 km.

Niveau: Beginner

Mogelijke Datums

op afspraak

Afspraak

Vertrek van Houyet of Han-sur-Lesse

Vertrek gegarandeerd vanaf (pers.) : 10

Facebook
Facebook
Instagram
0
VOTRE PANIER
  • No products in the cart.